Alles dat aanraakt Sneeuwstorm het is goud, min of meer. Wat zeker waar is, is dat het bedrijf er altijd in is geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden, het IP optimaal te benutten en echte massale verschijnselen te creëren Warcraft, World of Warcraft, haardplaat e Overwatch.

Sinds enige tijd werkt het bedrijf aan een nieuw project en wat we vandaag weten, is dat het tot een genre behoort dat nog nooit eerder door Blizzard werd geconfronteerd. Een bespreken hij is de nieuwe president J. Allen Brack bij de opening van de BlizzCon:

We hebben veel senior-ontwikkelaars met verschillende interesses in verschillende genres. Tom Chilton werkt al meer dan dertien jaar aan WoW. Hij en ik hebben een nieuw project die behoren tot een geslacht ooit geprobeerd prima.Pensiamo om veel van de IP hebben we begonnen en we denken dat er mogelijk veel verschillende spellen in elk van deze IP.

Overwatch is een spel dat iedereen kent, maar voor ons is het slechts een klein onderdeel van een geweldig ecosysteem. Warcraft III en World of Warcraft zijn bijvoorbeeld twee heel verschillende spelervaringen. Gericht op verschillende mensen. Toch delen ze veel in termen van geschiedenis, personages en mythologie.

Met deze woorden, wat wil Brack ons ​​vertellen? Wat Blizzard aan het werk is op een "World of Overwatch", Het verhaal en de personages van de shooter meenemen en aanpassen aan een ander genre? Of misschien hebben we een echt nieuw IP?

We zullen het alleen in de toekomst ontdekken, hopelijk niet te ver weg.

Reacties

antwoorden