de laatste Nintendo Direct gewijd aan Super Smash Bros. Ultimate voordat het spel eindigde, eindigde het, en het nieuws is echt veel. In aanvulling op drie nieuwe karakters aangekondigd, aan het eind werd Direct voor de eerste keer de avontuurmodus genaamd "De ster van de hoop".

Deze modus verklaart waarom alle personages in de game zijn veranderd in geesten: een kwaadaardige entiteit heeft al onze helden "vermoord" behalve Kirby, slaagde erin te redden, dat reizen op zijn ster hij zal alle andere personages moeten redden.

In tegenstelling tot de Subspace Emissary, de avonturenmodus van Super Smash Bros. Brawl, hier we zullen op een soort van bord moeten gaan die de spelwereld vertegenwoordigt, van waaruit het mogelijk is om de verschillende niveaus te bereiken.

Een zeker interessante modus die de meeste speeluren zal bezetten Super Smash Bros. Ultimate, uitgaande de 7 december buur.

Reacties

antwoorden