Child of Light Het is een van die videogame-ervaringen die plotseling als "speler" onze "carrière" binnenvallen en ons op een of andere manier markeren.

Het verhaal van Aurora en haar mede-avonturiers heeft eerlijk gezegd een speciale plaats in mijn hart en de recente heruitgave voor Schakelaar het gaf me de kans om opnieuw te spelen.

Maar nu is het de gouden eeuw van de aanpassingen van de tv-serie en na het grote succes van Castlevania su Netflix en de aandringende geruchten over de omzetting van historische titels zoals Diablo e Zelda, zo lijkt het Ubisoft zowel in onderhandelingen om te brengen Child of Light op het kleine scherm.

Aan de andere kant, voor iedereen die heeft gespeeld Child of Light hij kan goed begrijpen hoe gemakkelijk zijn verhaal kan worden aangepast aan een televisieshow.

De schrijver Tasha Huo, verantwoordelijk voor aanpassing, zei:

"We zijn dol op het feit dat de game zich concentreert op Aurora die zijn kracht ontdekt ... Ik ben dol op videogames en ik ben opgewonden, maar we willen dat mensen die nog nooit van deze spellen hebben gehoord, er verliefd op worden"

Het doel van deze Live Action is om de figuur van Aurora te benadrukken, een sterk vrouwelijk personage (gezien het feit dat er achter het project de "Filmfamilie voor vrouwen en televisie" lijkt te zijn) met andere eigenschappen dan die we al hadden manier van weten bij andere heldinnen die de sprong hebben gemaakt van videogames naar films of tv (denk maar aan Lara Croft van Tomb Raider).

Reacties

antwoorden