Goed nieuws voor Nintendo-spelers die een passie hebben voor strategische turn-based games: sterker nog, vandaag is het bedrijf vandaag de dag Voor altijd Entertainment heeft aangekondigd dat zijn Phantom Doctrine-titel vermoedelijk zal uitkomen start 2019 su Nintendo Switch.

Bedenk dat Phantom Doctrinein de afgelopen maanden op de resterende platforms (PlayStation 4, Xbox One en pc) Koude Oorlog, de speler gaan betrekken in verschillende geheime geheime missies, met onderzoeksfasen en ondervragingen van vijandelijke agenten, met een systeem van geavanceerde turn-based gevechten en verschillende modi beschikbaar.

Dus we moeten wachten op meer informatie over de release van Voor altijd Entertainment: ondertussen laten we je achter bij de lanceertrailer van Phantom Doctrine, wens je een goed zicht.

Reacties

antwoorden