Moorddadige bezigheden, indie met stealth en actiedynamiek ontwikkeld door Blazing Griffin, het is gratis op Steam tot 18. Je kunt het snel downloaden door op deze link te klikken. Natuurlijk is het niet hetzelfde formaat als Metro 2033, maar het is gratis en met vrienden kan het een heel leuk tijdverdrijf worden. Als je meer wilt weten, laten we je achter met de trailer en met een korte beschrijving van het spel:

'Moorddadige bezigheden het is een stealth-achtige game "Dood of gedood worden"Multiplayer die spelers van 1 tot 8 kan bevatten. Bespioneer je slachtoffers, Prede koud genoemd, en wacht op het juiste moment om op hen te vallen. Maar pas op dat je niet onder de klauwen komt van de andere spelers die achter je aan zitten! "

  • Speel alleen of online tot een maximum van 8-spelers, met aanpasbare games en slimme bots
  • Ga op jacht in de 4-locatie van de weelderige HMCS Britannic, het koloniale ambacht bij uitstek. Mix jezelf met de festiviteiten in de mooi versierde Music Hall, of verstop je in de voorkamers van de machinekamer om je nietsvermoedende prooi aan te vallen
  • Kies uit acht verschillende karakters. Kies je favoriete archetype en meng je in de menigte om te voorkomen dat je wordt opgemerkt
  • Beheers de vijf vaardigheden; er kunnen er maar twee in elke game worden gekozen, dus kies zorgvuldig
  • Krijg gunsten om te winnen, gewoon doden is niet genoeg. Wees discreet, gebruik een hoogwaardig wapen, sla snel en dans op het levenloze lichaam van je prooi om maximale gunst van Mr. X te krijgen