Doki Doki Literatuurclub is een van die gelukkige indieproducten die een onverwacht succes heeft ervaren, zelfs voor de maker ervan.

We willen geloven dat ons succes heeft bijgedragen tot dit kleine succes Fraws met zijn prachtige video op de titel in kwestie.

Maar blijkbaar brengt succes niet alleen rozen en bloemen mee ...

... DAL IN MIJN GEESTELIJKE GEZONDHEID ...

Deze woorden lijken overdreven, maar het uitspreken ervan is dezelfde maker van Doki Doki Literatuurclub in een notitie in de Teamblog opgeslagen, het productiebedrijf van het spel.

Dan Saved specificeert dat het project Doki Doki Literatuurclub het is praktisch een "one-man show" en bevond zich daarna alleen al het beheer van alles wat volgt op het succes van zijn wezen: relaties met fans, merchandise enzovoort.

Blijkbaar heeft arme Dan het niet gehaald om het tempo bij te houden en heeft "sbarrellato" (medisch-wetenschappelijke term !!!), maar nu komt het goed en hij heeft besloten om weer aan het werk te gaan.

Laten we hopen dat hij niet zo gek is geworden ...

Dankzij enkele partnerschappen heeft hij verschillende projecten opgezet, waaronder een winkel gewijd aan de waren van DDLC, de op handen zijnde publicatie van een verzamelvinyl met de soundtrack van het spel en ook een tweede winkel waar fans hun eigen thematische werken kunnen sturen DDLC en een deel van de opbrengst van de verkoop van hetzelfde te verzamelen.

DDLC UITGEBREID HEELAL

Maar het meest smakelijke voor onze spelers is dat te weten Dan Saved is van plan de wereld van Doki Doki Literatuurclub met nieuwe projecten, hoewel het in werkelijkheid heel vaag was, zowel wat betreft de inhoud als de timing (voor de serie heb ik iets in gedachten, maar ik weet niet hoe en wanneer ik het moet doen), behalve de 2018 hoeven we helemaal niets te verwachten.

Als je niet hebt gespeeld Doki Doki Literatuurclub je kunt ook een idee krijgen door de video van te bekijken Fraws, maar eerlijk gezegd moet het spel alleen worden genoten, lichten uit en absolute stilte in de kamer!

Voor degenen die al hebben gespeeld DDLC, denk je dat het een goed idee is om projecten met betrekking tot deze titel te bouwen of denk je dat nu de geniale lijn is verdwenen en zou het slechts één "zijn om de kip uit de gouden eieren te persen"?

Reacties

antwoorden