Het ritueel is bijna voltooid en de sterren zijn uitgelijnd: ze ontbreken slechts drie dagen bij de lancering van Call of Cthulhu, The new RPG onderzoek van Cyanide Studio. Om het te vieren, en ongetwijfeld iedereen eraan te herinneren dat het spelen Call of Cthulhu Sarà de beste manier voor vier Halloween dit jaar heeft Cyanide Studio gepubliceerd een nieuwe trailer - en het is watertanden. Je kunt het hieronder zien.

In het videospelletje spelen we Edward Pierce, een detective die in de 1924 de taak krijgt om de mysterieuze doden die een eiland bij naam achtervolgen absoluut niet achterdochtig en volkomen normaal van Darkwater Island. We verwachten van cultisten dat ze willen - en vooral dat deze alleen zijn de laatste van onze problemen ...

Call of Cthulhu zal vanaf de start beschikbaar zijn van de 30 oktober 2018 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voor de meest ongeduldige, het spel het is al vooraf bestelbaar voor alle hierboven genoemde platforms via de officiële website.