Op een vreemd cryptische manier, Nerf kondigde een samenwerking aan met Fortnite, vermoedelijk voor een reeks wapens op basis van die van het spel. Het bedrijf heeft het gecommuniceerd met een bericht op Instagram, gewoon de logo's van Nerf en Fortnite laten zien met het bijschrift "Wie is er klaar om een ​​beetje goud aan zijn lading toe te voegen?"

Fortnite heeft verschillende wapens, sommige explosief, dus het zal interessant zijn om te zien welke Nerf beslist om opnieuw te creëren. Het zou ook leuk genoeg zijn als de samenwerking effecten had binnen het spel. Op deze manier konden we enkele van de beroemde Nerf-wapens binnen Fortnite gebruiken.

Details over het partnerschap moeten snel aankomen. Theoretisch zouden we met Kerstmis de producten die voortkomen uit het partnerschap al in de schappen liggen.

 

Visualizza-missiepost op Instagram

 

Wie is er klaar om wat goud toe te voegen aan hun uitloop?

Een voorwaarde condiviso ja Nerf (@nerf) on: Ott 24, 2018 bij 10: 00 PDT