Il mondo zakelijke van videogames is niet alleen gebaseerd op concurrentie: de gaming er plezier hebben. En het is gewoon voor de lol dat Florian Le Bihan, een van de ontwikkelaars di Battlefield V, hij werd een enthousiaste bezoeker van de servers van Call Of Duty: Black Ops 4, bewerkt door Treyarch. Le Bihan is echter niet zomaar een speler, hij is ook erg goed. In het verleden was dat zo een professionele speler di esports, nee, kom DRUNKKZ3. Zijn heldendaden op de servers van Black Ops 4 ze werden waarschijnlijk aangezien voor vals spelen, wat leidde tot een verbod voor heel direct.

De Bihan heeft ons echt terug laten komen om te spelen Black Ops 4, en hij begon onmiddellijk (zij het met humor) te protesteren op Twitter, tagging van Treyarch en vragen "alsjeblieft sbannatemi" omdat hij "met vrienden eens thuis" moest spelen. Wanneer niet eens GIF's op Twitter ze waren genoeg om Treyarch te verplaatsen, Le Bihan deed het direct een video, dat geüpload naar YouTube met de poëtische titel van "TreyarchPLS". De bedoeling van de video is om dat te bewijzen zijn talent zoals een speler echt is, en Le Bihan plaatste het onmiddellijk door Treyarch te taggen op Twitter, waar hij verontschuldigde zich ook voor bewerken met lage kwaliteit.

De geschiedenis heeft een happy end: Treyarch heeft het verbod opgeheven en Le Bihan heeft aangekondigd op Twitter te zijn "Eindelijk gratis" en om terug te kunnen komen en te kunnen spelen Black Ops 4. Terwijl hij daar was, gaf hij ook advies over spelbalancering.

De video waarmee deze opnieuw is opgenomen op de servers is hieronder beschikbaar.