Twee pakketten zullen worden gepubliceerd DLC voor Darksiders 3. Ze worden respectievelijk genoemd The Crucible e Houders van de Leegte. Spelers kunnen nieuwe speelbare gebieden verwachten met extra uitdagingen, puzzels, objecten en vijanden.

In The Crucible vroeg een "vreemde entiteit" Fury om zijn vaardigheden in de strijd te testen. Het accepteren van de uitnodiging krijgt toegang tot de "Crucible". Binnenin zal het vechten tegen golven van vijanden en, op het moment van de overwinning, nieuwe prijzen en items verdienen.

In Keepers of the Void zullen we Fury vinden die naar de Serpent Holes is gestuurd om een ​​"oude bedreiging" te verwijderen. Dit nieuwe gebied zit vol met raadsels en vijanden en we kunnen nieuwe wapens ontgrendelen. Er is geen publicatiedatum verstrekt, op dit moment is alleen bekend dat "post-launch" arriveert.

Darksiders 3 verlaat de 27 november voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.