David Cage, oprichter van Quantic Dream en maker van titels als Heavy Rain en Detroit: Become Human, hij was de goeroe van deze Milan Games Week.
Als protagonist van een lang interview op het podium van het 16-paviljoen onthulde hij veel details over recente en toekomstige projecten. Een van de meest interessante, zeker die met betrekking tot zijn nieuwste creatie, Detroit: Become Human. Cage heeft dat inderdaad verklaard "Voor het schrijven en het scenario in Detroit duurde het net iets meer dan 4.000-pagina's."

Het aantal is ongetwijfeld gigantisch, maar niet geheel onverwacht. De diepte van de plot, de verweven verhalen en aandacht voor detail zijn altijd al het sterke punt geweest van de Quantic Dream-titels. Probeer hun woorden en hun dialoog Heavy Rain of Detroit leeg te maken: niets zou overblijven.

David Cage heeft zich zeker niet beperkt tot Detroit en heeft op verstandige wijze veel thema's afgewogen. Als je geïnteresseerd bent, hier het volledige interview.

Reacties

antwoorden