Een paar dagen geleden Telltale Games hij had beweerd dat, ondanks het faillissement, Het laatste seizoen van de Walking Dead zou op de een of andere manier zijn geëindigd. Desondanks was de verklaring in twijfel getrokken door het nieuws van gisteren het ontslag van de laatste werknemers van het bedrijf.

Vandaag komt een zeer welkome aankondiging van Skybound Games, bedrijf dat eigendom is van de maker van The Walking Dead, Robert Kirkman.

De aankondiging, gepubliceerd op Twitter, luidt: "We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een overeenkomst hebben bereikt met @telltalegames waarmee Skybound kan doorgaan #TheWalkingDead: The Final Season! Laten we het verhaal van Clem afsluiten! Verdere details volgen binnenkort. "

IGN heeft daarom nam contact op met Skybound met betrekking tot het nieuws en het bedrijf beweerde "eigenaar te zijn van The Walking Dead: The Final Season" en bereid te zijn om het te beëindigen. "Skybound werkt met leden van het oorspronkelijke Telltale-team om het verhaal af te maken en de fans tevreden te stellen. "

Reacties

antwoorden