Nintendo Switch is een van de consoles die het meest wordt gewenst door gebruikers, zowel voor de titels van de eerste partij, maar ook vanwege zijn kenmerkende eigenschap dat hij een hybride is, en biedt de mogelijkheid om te worden gebruikt in draagbaarheid, maar ook als een thuisconsole. Geruchten circuleren al heel lang mogelijke hardwarerevisie en vandaag worden deze geruchten dringend, vooral gezien de oorsprong van een bepaald gewicht: de Wall Street Journal.

Volgens wat we leren, in feite, het lijkt erop dat Nintendo een nieuw model Nintendo Switch in de 2019 op de markt wil brengen, maar dat zal geen nieuwe generatie consoles markeren: geen opvolger dus, maar gewoon een Nintendo Switch 2.0. Onder de bijgewerkte hardwarefuncties zouden we er een vinden beter scherm (maar nog steeds niet bekend of LCD of OLED), een batterij met langere levensduur, A kleine algemene waarde (vanwege de optimalisatie van de frames) e andere wijzigingen.

Uiteraard zijn dit alleen geruchten, maar het moet niet verbazen of een sensatie creëren. Zowel Sony als Microsoft hebben "verbeterde" vormen van hun consoles geïntroduceerd en bovendien Nintendo is niet nieuw in deze praktijken: we hadden verschillende versies van de Nintendo DS e 3DSen een schakelaar zijn, zelfs een draagbare console, zou hem ook kunnen aanraken.

Het is duidelijk dat het bestaan ​​van een Nintendo Switch 2.0. het zou echter geen voortijdige pensionering betekenen voor de huidige consul beide versies zouden zonder enig probleem naast elkaar kunnen bestaan.

Reacties

antwoorden