Het Xnumx-seizoen van Fortnite is net uit gekomen met de introductie van nieuwe wapens, huiden, missies, enz. Een huid in het bijzonder, die van Calamity, is niet onopgemerkt gebleven en heeft onmiddellijk enorme controverses uitgelokt. Van de "inadequate" tot beschuldigingen van seksisme, Epic Games heeft onmiddellijk dekking gezocht eerst het ding "beschamend en onopzettelijk" verklaren, en dan de arme rampspoed direct verwijderen in afwachting van een waarschijnlijke oplossing. Reden voor zoveel verontwaardiging: de fysica van de borst een beetje danseres, zoals je zelf kunt zien.

Niemand gelooft in "onopzettelijk": dingen als deze zijn honderden keren geperfectioneerd, evenals meningen en tijdschriften voor de uiteindelijke lancering. Dit type minachting is misschien overdreven; laten we het type spelersbasis van games als Fornite, binnengevallen door hordes kinderen en jongeren, niet vergeten. Wat denk je?

Reacties

antwoorden