Brekend nieuws van de laatste dagen is geweest de faillissementssluiting van Telltale Games, met relatieve annulering van verschillende projecten, waaronder een aanpassing van de tv-serie Netflix Stranger Things.

Daarom zijn sommige video's (zonder audio) onofficieel gelekt, met korte scènes van de gameplay van de titel.

Sommige van deze scènes tonen Will, de hoofdrolspeler van het avontuur, die door de gangen van het huis loopt, met zijn moeder praat en interactie heeft met enkele elementen van de omgeving (in typische Telltale-stijl).

Andere scènes zijn in de "ondersteboven" gezet en laat stukjes spelen zien in survival horror stijl, Compleet met mening van de eerste persoon.

We nodigen u in elk geval uit om dit lek met de tang te nemen, die echter overtuigend is van een onbekende bron.