Als je nog steeds Pokémon Go speelt en afgelopen zaterdag hebt deelgenomen aan de Community Day gewijd aan Chikorita, dan zul je zeker het uiterlijk van een nieuwe, mysterieuze Pokémon hebben opgemerkt. Nog nooit eerder gezien, werd dit boutvormige schepsel "Nutto" genoemd. De theorieën over het uiterlijk begonnen zich onmiddellijk te vermenigvuldigen in alle delen van de wereld, inclusief Italië. Tot nu toe zijn de meest geaccrediteerde hypothesen twee:

De eerste hypothese ziet Nutto betrokken bij een speciaal evenement met Pokémon Let's GO Pikachu en Eevee, de nieuwe titel voor Nintendo Switch waar de achtste generatie officieel wordt gelanceerd. Nutto zou daarom het eerste monster van de nieuwe generatie kunnen zijn van te voren verschijnen.

Resultatenafbeeldingen voor nutto Pokémon Go

De tweede hypothese is dat de bolt-Pokémon gewoon een anticipatie is van de aankomst van Keckleon op de mobiel, Pokémon van de derde generatie nog niet op Pokémon GO. Aan de basis van deze hypothese ligt de door Nutto uitgegeven vers, die voor velen ongetwijfeld herinnert aan die van Keckleon.

Beide hypotheses gaan echter botsen met een zeer specifiek feit dat op het spel staat. Eenmaal gevangen, wordt de kleine bout systematisch getransformeerd in Ditto of Chikorita, waardoor het tot nu toe onmogelijk is om in de Pokédex te registreren. Of het gewoon een klein paasei is?

Reacties

antwoorden