Devil May Cry 5 het werd onlangs getoond in een demo met gesloten deuren bij Tokyo Games Show.

In de demo de mechanica van de Goddelijkheidsbeeld, dat werkt als een verkoper in DMC5. In interactie met het standbeeld kun je de "bol", die we tijdens de fasen van gevechten en verkenning verzamelen, spenderen om nieuwe bewegingen te verwerven. Het zal mogelijk zijn, inoltre, koop een grotere hoeveelheid orb door echt geld uit te geven.

Het is niet de eerste keer dat microtransacties zijn opgenomen in de Devil May Cry-serie. Devil May Cry 4 Special Edition was de eerste titel om ze te implementeren.

Gamespot vroeg hij Hideaki Itsuno, regisseur van het spel, wat was de reden voor deze toevoeging. Als antwoord werd het gebruikelijke excuus gegeven: de microtransacties zijn ingevoegd om meer opties aan de speler te geven...

"Door de kans te geven om de rode ballen te kopen", zegt Itsuno, geven we een extra optie aan de spelers. Als iemand tijd wil sparen en alle bewegingen samen wil kopen, krijgt hij de kans om het te doen. Iedereen zou moeten kunnen spelen zoals hij wil. "

Welke vriendelijkheid ... staat ons toe om echt geld uit te geven om toegang te krijgen tot een functie die in het verleden gratis was door middel van cheat-code. Aan de zijde van Itsuno zou het juister zijn geweest om te zeggen: "Iedereen zou moeten kunnen spelen zoals hij wil, maar alleen als hij meer geld heeft om uit te betalen !!"

Bedenk dat Devil May Cry 5 aan het publiek is getoond, via TGS, via deze trailer.

Reacties

antwoorden