Het streamingplatform video- Twitch werd plotseling geblokkeerd in China. De website is momenteel ontoegankelijk en de app is verwijderd uit de App Store Appel.

Het nieuws komt van Abacus, Wat suggereert dat dit blok kan worden aangesloten op een recente golf van populariteit die Twitch in China heeft genoten nadat hij een van de weinige manieren om eSports kijken tijdens de Aziatische Spelen 2018.

Het wedstrijdevenement vond enkele weken geleden plaats in Indonesië. Abacus gemeld dat de officiële Chinese omroep CCTV niet eSports heeft uitgezonden (in het bijzonder, een toernooi van League of Legends), ondanks het feit dat een van de spelers om naar te kijken was de Chinese Jian "Uzi" Zihao. Twitch bedekte het eSports-gedeelte en zijn app is meer dan 300-locaties in de App Store gestegen, om daarmee de op twee na meest gedownloade gratis app te worden.

Op dit moment zijn er geen andere details.

Reacties

antwoorden