Een onverwachte aankondiging, in de avond van gisteren, die gegeven door Rockstar via de officiële FB-pagina van het spel: Red Dead Online zal het doen. Onverwacht natuurlijk, maar zeker niet onverwacht. GTA V (Red Dead Redemption eerder) deed de school en integendeel, het creëren van een andere of 'traditionele' multiplayer-sectie was beslist onwaarschijnlijker. We voeren de details van de release in en vatten de informatie samen die ons interesseert.

Red Dead Online gebruikt natuurlijk het universum en de gameplay van Red Dead Redemption 2. Net zoals voor GTA Online zal het onderwerp zijn van voortdurende updates, waardoor het eigenlijk een titel op zichzelf is, leuk alleen of met vrienden. RDR 2 verlaat de 26 in oktober, RDO is alleen beschikbaar vanaf begin november, in eerste instantie als openbare Beta. Toegang tot RDO zal zijn FREE aan alle houders van een exemplaar van Red Dead Redemption 2.

Red Dead Online

Het zal interessant zijn om te begrijpen of en hoe het zal verschillen van GTA Online, in de hoop dat functies en echt innovatieve inhoud kunnen worden toegevoegd.
HYPE IS OVER 9999999999.

Reacties

antwoorden