Wie volgt Fortnite Hij kent perfect de naam van Ninja, bijnaam van Tyler Blevins, op dit moment een van de beroemdste gamers ter wereld.

Na het maken van record op record Trekken (groter aantal weergaven voor een enkele gebeurtenis en de eerste om 10 miljoenen weergaven te bereiken), Tyler "Ninja" Blevins hij zal nog een record kunnen toevoegen aan zijn al lange collectie.

In feite zal het de eerste zijn "professionele gamer"Om op de cover van het prestigieuze sportmagazine te verschijnen ESPN (dat dit jaar de 20-jaren van publicatie vierde), en bevestigde (als dat nodig mocht zijn) hoe eSports, vooral overzee, worden nu gezien in het inspannende van echte sporten.

Ninja is een personage dat altijd veel doet om over zichzelf te praten (denk aan het toernooi dat hij organiseerde, de Ninja Vegas waarvan we al op de pagina's van hebben gesproken PDVG), maar het lijdt geen twijfel dat zijn naam en gezicht momenteel de beste reclame zijn voor het verkeer van professionele gamers en bewegingen eSports in het algemeen.