Hoewel we nog steeds een volledige generatie consoles hebben met PlayStation 4 Pro e Xbox One X, het is lang geleden dat we het hebben over het ware volgende gen, met PlayStation 5 e Xbox Scarlettals ze elkaar ooit echt hadden moeten bellen. We weten niets van de hardwarespecificaties van deze machines, als het niet louter speculaties zijn, maar er nu over praten Pete Hines di Bethesda, verklaart zeer geïntrigeerd door deze machines.

Dit zijn zijn woorden tijdens een interview met Yahoo:

Ik ben echt benieuwd ... Ik weet dat sommige details die natuurlijk kan ik niet onthullen, maar er zijn nog veel dingen die ik ben me niet bewust. Ik heb geen idee hoe belangrijk de verandering met de komst van PlayStation en Xbox 5 Scarlett. In het verleden werd de overgang tussen de Xbox / Xbox PS2 360 / 3 PlayStation zeer uitgesproken, zijn we overgestapt op high definition, terwijl PS4 en Xbox One we niet hetzelfde gevoel van "next-gen" te hebben.

Met Xbox One en PlayStation 4 X Pro in plaats daarvan waren we getuige van iets dergelijks, met de introductie van 4K ook op de consoles, maar met PlayStation 5 en Scarlett stel nieuwe technische parameters zal worden ingevoerd.

Hines praat altijd met het voorwaardelijke, zonder te onthullen wat hij weet nieuwe consoles van Sony en Microsoft. Bethesda werkt momenteel aan De Ouder Scrolls VI e starfield, twee titels (vooral de eerste) die we niet vele jaren zullen zien en dan, naar alle waarschijnlijkheid, we zullen zien op PlayStation 5 en Xbox Scarlett.

De nieuwsgierigheid betreffende de technische specificaties is inderdaad een hoop, wie weet als we meer al zullen allen weten 'E3 2019.

Reacties

antwoorden