PUGB en Fortnite lijken je niet echt tegen Royale te vechten? Tencent hij denkt daar waarschijnlijk aan en zal binnenkort publiceren Ring of Elysium, zijn antwoord op de eerstgenoemde titels die het afgelopen jaar zijn ontvolkt met platenverzamelingen.

De game is beschikbaar op Stoom vanaf 19 september in de formule gratis om te spelen, kan gratis worden gedownload en met in-app aankopen. In tegenstelling tot PUGB en Fortnite zal Ring of Elysium er een hebben bergachtig en besneeuwd landschap, met een dynamisch weer dat tijdens de spelen zal veranderen.

Tencent's battle royale zal echter niet slechts een imitatie zijn van de twee meest gespeelde titels van het moment: in feite zal Ring of Elysium ook voorstellen verschillende missies in de games dat maakt de strijd boeiender, zoals de eerste die aankomt op een voertuig dat het voortbestaan ​​garandeert van degenen die erin slagen aan boord te komen.

Het gratis spel zijn, een mogelijkheid om Ring of Elysium het is goed om het te geven.

Reacties

antwoorden