Inmiddels is het onze mythe geworden, bijna een vriend, zijn naam maakt ons aan het lachen voor de serie zo atypisch dat zijn taak van "verleider" hem ertoe bracht te concipiëren: we hebben het over Richard La Ruina en Super Seducer.

Na het grote succes van het eerste hoofdstuk (ook en vooral - toegegeven door Richard zelf - dankzij de video- van onze Fraws), is een tweede hoofdstuk gerealiseerd dat enkele aspecten zou verbeteren en enkele niveaus zou implementeren om te leven onder het oogpunt van vrouwen. Maar het is niet genoeg: zelfs niet de tijd om dit nieuwe hoofdstuk (morgen uit te komen) in handen te hebben, dat La Ruina heeft aangekondigd Super Seducer 3.

https://youtu.be/14Z6YEkqtSE

Super Seducer 3 gebruikt de gloednieuwe 2.0 Seduction Engine om de meest geavanceerde veroveringstactieken ooit te leveren. Dankzij humor en fundamenteel psychologisch advies zul je een betere man zijn en zul je veel lachen.

Door in praktijk te brengen wat je hebt geleerd door te spelen, zal je echte sociale leven op een hoger niveau komen.

Met deze woorden introduceert Richard La Ruina Super Seducer 3, waar we nu al naar uitkijken om te spelen en te exploiteren om de meest fantasierijke technieken voor te leren vrouwen veroveren.