Gameinformer interviewde de ontwerpdirecteur van Treyarch, David Vonderhaar, 195 vragen snel achter elkaar plaatsen over Black Ops 4.

Een van de vragen van de journalist van Gameinformer (per minuut 6: 50 dell 'interview) was: "Er is een kans dat Black Ops 4 zal aankomen Nintendo Switch?". Het antwoord van Vonderhaar was een langdurige lach, halverwege tussen de sarcastische en de beschaamd.

Zich onthouden van commentaar op de reactie, passend of niet, lijkt het tamelijk voor de hand liggend dat de positie van Treyarch met betrekking tot een mogelijke portering van de nieuwe CoD on Switch niet is veranderd in vergelijking met de verklaringen van enkele maanden geleden.

Het succes op de nieuwe Nintendo-console van andere titels van derden, zoals Ondergang e Wolfenstein, lijkt niet te zijn overtuigd Activision.

We vragen ons daarom af of de motivaties voor deze keuze technisch, beeld of commercieel zijn. Is Nintendo Switch een tijdelijke mode in de ogen van de uitgever? Of wordt de auto als te "zwak" beschouwd om BO4 te gebruiken? Of, eenvoudiger gezegd, zou de investering potentiële voordelen niet rechtvaardigen, gezien het gebrek aan vertrouwen in de online infrastructuur van Switch?