Netflix hij maakte een knal. De digitale distributiedienst heeft lang gewerkt aan een aanpassing van de franchise The Witcher in een tv-serie van zijn eigen productie, maar twijfels bleven over voor wie zou worden gekozen speel de rol van Geralt. Het antwoord kwam vandaag met de aankondiging dat om onze favoriete witcher te spelen zal zijn Henry Cavill.

Cavill Geralt
Henry Cavill

Cavill is een Engelse acteur die later de aandacht van internationale tijdschriften heeft getrokken Ik heb Superman gespeeld in de film met dezelfde naam door Zak Snyder, die dezelfde rol speelt in het volgende Batman vs Superman e Justice League. Hij speelde toen August Walker binnen Missie: Onmogelijk - Fallout. Het zal Cavill's eerste ervaring op tv niet zijn - hij maakte deel uit van de cast de De Tudors voor drie jaar vóór zijn cinematografische rollen van de voorpagina.

Vorige maand had Cavill belangstelling getoond voor de serie en onthulde dat hij dat was een grote fan zowel boeken als videogames. Blijkbaar waren de verklaringen niet volledig ongeïnteresseerd: in die periode waren de eerste ontmoetingen begonnen met Lauren Hissrich, die de rol van showrunner. De aankondiging vond zo plaats heel vreemd op het Instagram-account van de acteur, zoals je hieronder kunt zien.

Wat te zeggen? Alleen nep baard ontbreekt!

Cavill Geralt