Als Steam in de loop der jaren de verkoop heeft weten te transformeren in reguliere afspraken en naar verwachting was het slechts een kwestie van tijd voordat andere soortgelijke diensten dezelfde strategie zouden volgen. GOG, het platform van CD Projekt Red, schopte de kortingen Terug naar school in stijl: ze zullen inderdaad gezet worden korting op 400-titels, en verschillende hiervan zullen op bepaalde dagen onderworpen zijn aan tijdelijke extra kortingen.

De kortingen ze duren tot de 10 in september en in de lijst met betrokken games is er alles van giganten zoals De Witcher 3 GOTY-editie naar meer nichetitels zoals XCOM e Homeworld: Deserts of Karakh. Data de enormiteit van de catalogus aangeboden, het beste wat je kunt doen is ongetwijfeld dat van om de kortingen uit de eerste hand te zien en pak wat je wilt in de komende week. Onnodig erop te wijzen dat het hectische winkelen van scherp geprijsde spellen hoogst ontmoedigd is als je dat inderdaad bent op het punt om terug naar school te gaan!

het aanbod Terug naar school het zal duren bij de 22 nu Italiaans Maandag 10 September 2018.