Als Sega neigt ernaar elke keer dat een nieuw spel uitkomt Yakuza in Amerika werd een enquête gemaakt waarin verschillende vragen met betrekking tot de sage zijn opgenomen. Deze keer, het onderzoek lijkt te suggereren dat Sega op de tafel de in het feodale Japan van Yakuza spinoff heeft gezet de mogelijkheid van het publiceren in het Westen.

In de enquête, die u kunt vinden op volgende linkGevraagd fans "Hoeveel bent u geïnteresseerd in de aankoop van de verschillende spin-off titels die nog nooit een westerse versie hebben gehad?" Hoewel deze beschrijving verschillende games, waaronder de PSP kunnen omvatten, is het zeer waarschijnlijk dat het gaat om de banden van Japans feodaal tijdperk.

Meer specifiek praten we over de game die is gepubliceerd voor Playstation 3 die is ingesteld tijdens het Samurai-tijdperk. De eerste game, Kenzan, het werd heel gewaardeerd, maar nooit gelokaliseerd omdat de Yakuza-serie moeilijk te verkopen was en men dacht dat het verhaal van Kenzan te verwarrend voor de Amerikanen zou zijn geweest.

Hetzelfde kan gezegd worden voor de andere spin off, Yakuza Ishin. Met de revitalisering van de Yakuza-serie in het Westen met Kiwami en Kiwami 2 lijkt Sega die beslissingen opnieuw te overwegen.