Simon Stafsnes Andersen, ontwikkelaar van het gewaardeerde indie-spel in pixelart Owlboy, heeft op zijn YouTube-kanaal een door een fan gemaakte trailer van een hypothetisch vervolg gepubliceerd Chrono Trigger.

Deze trailer, onthulde Andersen, is een passieproject dat hem in de afgelopen 2 maanden heeft betrokken. De suggestieve muziek die in de video te horen is, bestaat uit Jonathan Geer, maker van de Owlboy-soundtrack.

Een eenvoudige oefening in stijl, gecreëerd voor puur entertainment in de vrije tijd, wat desondanks de verbeelding van de fans van de Chrono-saga heeft aangemoedigd.

Op Youtube zei Andersen: "Na het voltooien van [Owlboy], een immens project dat jarenlang doorging voor 10, was ik klaar om een ​​nieuwe serie te ontwikkelen. Jarenlang wilde ik het idee van een vervolg op Chrono Trigger, Cross en Radical Dramers verkennen, maar het kostte me een heel jaar om te beslissen hoe het eruit zou zien. "

De naam van het denkbeeldige vervolg, Chrono Break, is dan gebaseerd op een merk dat Square heeft gedeponeerd in de verre 2001. De makers van Chrono Trigger hebben in de loop van de jaren bevestigd dat een derde deel van de Chrono-hoofdserie oorspronkelijk was gepland. De game was echter nooit aangekondigd of vertoond.

Reacties

antwoorden