Electronic Arts, ontwikkelaar van de serie American football-games Gek maken, creëerde een fonds en schonk een aanzienlijke donatie aan de families van de slachtoffers van de schietpartij tijdens een Madden-toernooi in Jacksonville gedurende het weekend.

De Jacksonville Tribute, zoals genoemd door het bedrijf, bevat verschillende elementen. Allereerst is het een fonds dat is ontworpen om de families van de slachtoffers te ondersteunen, aan wie het bedrijf een gift van 1 miljoen dollar heeft geschonken en waaraan iedereen "zeer binnenkort" kan bijdragen.

Het is ook een livestreaming-evenement, dat het Madden-team organiseert om 'de gemeenschap bij elkaar' te brengen. De 6 in september wordt gehouden. Hieronder staat de tweet met de officiële verklaring van het bedrijf:

Reacties

antwoorden