Een van dat nieuws dat we nooit willen geven, maar dat we helaas vaker horen dan we zouden willen. In Florida, een Jacksonville, terwijl het onderweg was Madden 19-toernooi, iemand opende het vuur naar de deelnemers, verwondde sommige en vermoordde anderen.

Op dit moment is het nieuws erg verwarrend en niet bevestigd, zelfs als we het hier al over hebben vier doden en minstens elf gewonden. Volgens de eerste informatie zou de persoon die het waanzinnige gebaar maakte een deelnemer aan het toernooi zijn, maar, eenmaal verloren en geëlimineerd, besloot wraak te nemen door op andere spelers te schieten en vervolgens zijn eigen leven te nemen.

Op internet is verspreid a video- van het incident: als toernooi werd alles hervat en uitgezonden, maar voor de sterke inhoud raden we de visie natuurlijk niet aan voor degenen die erg vatbaar zijn. In de hoop dat het aantal doden hier zal stoppen en dat de gewonden niet serieus zijn, kunnen we alleen deze waanzinnige gebaren veroordelen en dicht bij de families van de slachtoffers zijn.