Stervend licht 2 was een van de geweldige nieuwe functies van deze Gamescom 2018. Met een absoluut nieuwe gameplay lieten de jongens van Techland ons een voorproefje zien van de belangrijkste kenmerken van hun nieuwe titel. Dit alles natuurlijk onder een volledig embargo en met het onvermogen om video's op te nemen of foto's te maken. We zullen ons best doen om alles samen te vatten dat we op de best mogelijke manier hebben kunnen zien. Laten we beginnen.

Jouw keuzes. Jouw pad. Dit is de tag-regel van het spel in de kleine brochure die aan het begin van de presentatie aan de pers werd bezorgd. Jouw keuzes, jouw pad. Een slogan die weinig ruimte laat voor verbeelding. Het is precies op de mogelijkheid om absoluut onze vrije wil te gebruiken, dat de jongens van Techland het accent wilden leggen. We zullen beslissen wie, wanneer, hoe en wanneer te helpen. De kracht van onze keuzes zal drie verschillende sferen definitief beïnvloeden: het verhaal, de gameplay, de omgeving. Het verhaal om voor de hand liggende redenen: het kiezen van een factie in plaats van een andere zal leiden tot verschillende paden en verhalen. De gameplay kan veranderen op basis van wat we beschikbaar hebben: sommige keuzes kunnen ertoe leiden dat we speciale vaardigheden of 'exclusieve' wapens ontgrendelen. De omgeving zal ook veranderen als we passeren: we zullen kunnen beslissen of we dit of dat gebied welvarend willen vernietigen of vernietigen. Over gebieden gesproken, de wereld die tot onze beschikking staat, is vier keer groter dan het eerste hoofdstuk. Om het te verkennen, heeft Techland dat gedaan de parkour-ervaring aanzienlijk verbeterd: de skill moves zijn verdubbeld en er zijn "klimmen" toegevoegd die de voorspelling van een uit te voeren patroon vereisen zonder het uithoudingsvermogen te beëindigen. Technisch gezien is het spel zeker verbeterd, met een meer realistische fysica en een aangenaam plezierige afbeelding.

Onder de vragen die werden gesteld, vroeg de interessantste of de aanpassing van een avatar was gepland. Het antwoord heeft geprobeerd zichzelf te verraden, om op het generieke te blijven maar zonder nee te zeggen. Hoogstwaarschijnlijk daarom Stervend licht 2 zal het creëren en personaliseren van het eigen karakter mogelijk maken.

De releasedatum is momenteel onbekend. Blijf ons volgen om de ontwikkeling van de titel van dichtbij te volgen!