De Surge 2 was een van die titels die op Gamescom 2018 nieuwe afbeeldingen en inhoud toonden. We konden deze kans zeker niet missen, dus we sprongen op het hokje Focus Enternainment om een ​​praatje te maken met de ontwikkelaars. Hier is alles wat je moet weten over het vervolg op een van de populairste sci-fi titels.

Ook in dit geval bestonden de nieuwe afbeeldingen uit een niet-gepubliceerde gameplay van 15-20 min. Tussen een verbrokkeling en de andere, werden we de verschillende kenmerken van het spel beschreven.
De gebruiker heeft de beschikking over de volledige aanpassing van zijn avatar: "Het is iets dat de gemeenschap met aandrang heeft gevraagd en we besloten om het tevreden te stellen", legt Adam Hetenyi, Game Designer van het spel, uit. Het is Adam zelf die ons de verschillen blijft weergeven met het eerste hoofdstuk van de serie: de kaart zal VIER keer groter zijn, het aantal eindbazen in het spel wordt verdubbeld en de AI van de vijand zal aanzienlijk worden verbeterd.
Wat de gameplay betreft, hebben de ontwikkelaars hard gewerkt om de verkenning van het spel aan te moedigen van de gebruiker. De hoofdroutes worden gekoppeld aan verschillende secundaire routes die ertoe kunnen leiden dat u verborgen buit of ongepubliceerde eindbazen ontdekt.

De Surge 2 komt naar de 2019 voor pc, PS4 en Xbox One. Hieronder is de trailer gepresenteerd op Gamescom 2018!