De Surge 2 was een van die titels die op Gamescom 2018 nieuwe afbeeldingen en inhoud toonden. We konden deze kans zeker niet missen, dus we sprongen op het hokje Focus Enternainment om een ​​praatje te maken met de ontwikkelaars. Hier is alles wat er te weten valt over het vervolg op een van de populairste sciencefiction-titels.

Ook in dit geval bestonden de nieuwe afbeeldingen uit een niet-gepubliceerde gameplay van 15-20 min. Tussen de ene dismemberment en de andere werden de verschillende functies van het spel beschreven.
De gebruiker heeft de volledige aanpassing van hun eigen avatar: "Het is iets waar de gemeenschap dringend om heeft gevraagd en we hebben besloten het te bevredigen", legt Adam Hetenyi, Game Designer van de game, uit. Het is Adam zelf die de verschillen met het eerste hoofdstuk van de serie blijft opsommen: de kaart zal VIER keer groter zijn, wordt het aantal bazen in het spel verdubbeld en wordt de vijandelijke AI aanzienlijk verbeterd.
Wat de gameplay betreft, hebben de ontwikkelaars hard gewerkt om de verkenning van het spel aan te moedigen door de gebruiker. De hoofdroutes worden verbonden met verschillende secundaire routes die ertoe kunnen leiden dat je verborgen buit of niet-gepubliceerde bazen ontdekt.

De Surge 2 komt naar de 2019 voor pc, PS4 en Xbox One. Hieronder is de trailer gepresenteerd op Gamescom 2018!