Op de Konami-stand in Keulen was het ook aanwezig Zone of the Enders The 2nd Runner: Mars, remaster van de titel die is uitgebracht in de 2003 op de PlayStation 2. De saga, gelegen in een toekomst waarin mens avveneristici piloot mecha, is vandaag de dag een niche genoeg, maar heeft een vrij trouwe fanbase, die hij ook genoten van de vorige remake in HD, kwam op PlayStation 3 nu vijf jaar geleden. Om de franchise te vernieuwen, heeft het softwarebedrijf besloten om zich te wijden aan een nieuwe versie in 4k, die pronkt met zijn nieuwe high-definition texturen en bovendien het is volledig speelbaar in VR zowel op pc als op PlayStation 4. Zeker in de pas met de tijd.

Om te profiteren van de innovaties, probeerden we de demo beschikbaar zijn in hun eigen virtuele realiteit. Zoe Deze werkmodus de weergave in de cockpit van de robot, persoonlijk in de strikte zin van het woord. Als gevolg hiervan is echter perifere visie is vrij beperkt: we kunnen alleen onze armen en benen te zien in de auto, ook het transparante dak laat ons toe om appendages van de robot zien, wanneer het wordt gebruikt om een ​​aantal speciale aanvallen te lanceren. De "winkel rond" is dus beperkt tot de piloot, toen het nuttiger om te kunnen om de robot hoofd te bewegen, waardoor ze de ruimte beter te observeren om ons heen om onze bewegingen te beslissen zou zijn. Het duurt even om aan deze verandering te wennen, wat in eerste instantie vervreemdend is.

De missie van de demo vereist de vernietiging van 4-moederschepen, die elk worden aangevallen door de energiekern te raken die op de achterkant van een groot ruimtevaartuig is geplaatst. Om te kunnen beschadigen is het noodzakelijk om de Vector Cannon, een wapen dat een paar seconden nodig heeft om te laden dat gebeurt alleen als je stilstaat.
Deze richtlijnen kunt u de ervaring van vele manoeuvres langs vijanden te krijgen, snel veranderende zijn hoogte om de meest krachtige aanvallen van de moeder schip te vermijden, moet u de secundaire wapen afhankelijk van de omstandigheden, om te landen op vaste oppervlakken en vuur na het wegwerken van alle ondersteunende tegenstanders, misschien na een close-combat met het geluid van laserzwaarden. Er is veel vlees in het vuur, maar het nemen van de leiding met de opdrachten kost wat tijd, dus voor de nieuwelingen kan de impact moeilijk te verteren zijn. Gelukkig komt Konami naar ons toe door een demo vrij te geven, beschikbaar vanaf vrijdag 24 augustus op pc en console.

Mecha-fans kunnen alleen wachten op de aankomst van de volledige titel, gepland voor de volgende 6 september. Al aangekondigd de prijs, zeker budget: met 29,99 € kunnen robots ons huis betreden. Het werk dat wordt gedaan om de titel te vernieuwen is merkbaar en zal optimistisch zijn dat nieuwe spelers naar een saga de afgelopen jaren te stil bleven.

Reacties

antwoorden