Sony streeft veel Spider-Man van Insomniac Games. We realiseren ons dat het spel een 'exclusieve PlayStation 4, van het feit dat de kwaliteit en de spectaculairheid van het spel op een zeer hoog niveau lijken te zijn, maar het Japanse bedrijf was niet genoeg.

Hoe te demonstreren (en tegelijkertijd sponsor) de grootsheid van de nieuwe Spider-Man die op de 7 september? Gewoon volbrengen een volledig thematische trein in Manhattan, New York, een stad die beslist niet toevallig is gekozen, op de lijn tussen Times Square en Grand Central Station.

Zoals je kunt zien aan de video-, we bevinden ons met een uitzonderlijke marketingactie: de trein is alleen buiten niet "gestoffeerd", zoals in het verleden met andere titels zoals Final Fantasy XV, maar ook binnen met zetels, posters en een rood dat overheerst overal.

Waarschijnlijk zullen zelfs degenen die altijd een hekel hebben gehad aan Spider-Man, eenmaal uit die trein gevallen, het verwachte boek gaan boeken Spider-Man van Activision voor PlayStation 4.