Het moment is eindelijk aangebroken. Gisteren werd de aankondiging tijdens de QuakeCon 2018: Quake Champions officieel Free to Play, gratis. De download is beschikbaar voor iedereen op Steam en Bethesda.net. van Officiële site ze willen ons laten weten dat dit geen proef is, een aanbieding in beperkte tijd: Quake Champions zullen gratis zijn altijd.
Het spel moet echter nog steeds worden overwogen vroege toegang: voordat hij het overwoog "er zijn nog steeds inhoud en hoe Capture the Flag geïmplementeerd moet worden ".

Resultatenbeelden voor aardbevingskampioenen

De F2P-editie (eerst naar 19,99 euri op Steam) wordt geplaatst beschikbaar alle spelmodi en twee eerste voorbeelden: de Ranger en de Scalebearer. Je kunt monsters kopen met de in-game valuta (Favor) die je hebt verkregen door te spelen, of met het platina dat je hebt gekregen door te betalen. Voor de meer gehaaste, kunt u de 19,99 euro uitgegeven aan de aankoop van het spel in de Champions Pack, die de toegang tot alle monsters, nu en in de toekomst, garandeert. Als je geïnteresseerd bent, schiet dan op: het aanbod eindigt morgen om over te stappen naar 29,99 euro tot aan de 4 september, de datum waarop de prijs definitief wordt bevestigd op de 39,99-euro.

Reacties

antwoorden