Overwatch e World of Warcraft ze krijgen tegenwoordig de meeste aandacht, inclusief zomerevenementen en -uitbreidingen, maar dat betekent niet Blizzard abbia vergat een van zijn grote namen. Een nieuwe bedrijfstweet zegt dat de studie heeft verschillende Diablo-projecten op de bouwplaats en dat later dit jaar nadere details zouden kunnen verschijnen.

In de korte video hierboven vertelt de communitymanager Brandy Camel kort over het huidige seizoen van Diablo III, voordat hij zelfs zegt dat er andere projecten in de pijplijn zitten, eraan toevoegend dat sommige ervan langer duren dan andere.

Eind vorig jaar publiceerde het bedrijf een aankondiging van de baan voor wat zij "een nieuw, onaangekondigd Diablo-project" noemden, en tweeten wat aanvankelijk gedacht werd als een poort voor Nintendo Switch van Diablo III, wat een niets gedaan. We moeten gewoon wachten op meer informatie.