Na de teleurstelling van Mass Effect Andromeda en de limbo waarin de volgende is Dragon Age, BioWare is beziggehouden met andere in de afgelopen paar maanden. Laten we het specifiek hebben over Hymne - een spel dat zeker vertegenwoordigt een noviteit de software huis. De twee stemrecht BioWare-historici blijven echter ontvangen de genegenheid en aandacht van de fans. Casey Hudson heeft ons daarom verplicht om te stellen dat de wensen van de fans ze gaan niet ongehoorden inderdaad dat ze "sterk en duidelijk" zijn ontvangen.

Het is ongetwijfeld een positieve boodschap, maar het is geen garantie dat er een terugkeer naar deze is stemrechtof dat deze terugkeer het uiterlijk heeft dat velen zouden willen. Dragon Age lijkt goede kansen te hebben: ondanks de lange periode waarin ze zijn doorgebracht ontwikkeling hel het verhaal is al klaar voor verwelkom een ​​nieuw hoofdstuk. De situatie is anders Mass Effect: is Andromeda hij had, in de bedoelingen, de stemrecht en hem emanciperen van de avonturen van Shepard, in de praktijk het experiment ging fout. De mogelijkheid dat Mass Effect alleen in officiële romans en strips nog steeds bestaat, is concreet, en Hudson kon er geen commentaar op geven - de beslissing ligt uiteindelijk bij Electronics Arts.

In afwachting van de noodlottige gesprekken die de toekomst van deze twee benevolins van de videogamewereld bepalen, zal BioWare blijven werken aan Hymne en over nieuwe inhoud voor de MMO Star Wars: The Old Republic.