Crackdown 3 is terechtgekomen bij de meest spraakmakende en mysterieuze games van de afgelopen tijd. na sommige stemmen insiders die zelfs een ramp wilden de mogelijke annulering van het spel, spreken is dat nu Paul Porter di Sumo Digital, ons op de hoogte houden van de staat van ontwikkeling van de werken.

In de loop van eeninterviewin feite heeft Porter dat gezegd de game is momenteel voltooid en dat hij en het ontwikkelingsteam hard hebben gewerkt om de verwachtingen van de spelers te weerspiegelen:

Mijn ervaring met Crackdown is net als die van veel andere mensen. Ik speelde de eerste tot uitputting, in coöperatie en het verzamelen van alle lichtbollen. Met Crackdown 2 wilde ik na een paar uur de controller op de tv trekken, ik was erg teleurgesteld. Dit zal zeker niet gebeuren met Crackdown 3.

De releasedatum is verplaatst en bevestigd voor 2019 in februari, hoewel het spel momenteel is voltooid, omdat we de tijd hebben om het opnieuw te verbeteren. Om een ​​goede game te maken, is het belangrijk om het werk af te maken, het opnieuw in te vullen en het vervolgens opnieuw af te maken. En het is net alsof we met Crackdown 3 werken.

De geruchten over een mogelijke annulering van het spel zijn daarom afgewend; Paul Porter is erg optimistisch en we hopen dat zijn enthousiasme ook spelers hierbij zal betrekken Crackdown 3 het zal eindelijk beschikbaar zijn.

Reacties

antwoorden