square Enix heeft ons (helaas) gewend geraakt aan rokerig nieuws en veel uitstel, zie Final Fantasy XV of Kingdom Hearts III. Om het pakket compleet te maken is toegevoegd Final Fantasy VII remake, met veel enthousiasme gepresenteerd bij E3 2015 en sindsdien nooit meer gezien.

In de tussentijd hebben we dat geweten de ontwikkeling heeft verschillende problemen gehad zozeer zelfs dat Square Enix afstand heeft gedaan van het gebruik van zijn eigen grafische engine om de Unreal Engine 4 te exploiteren. Een echte revolutie, die echter niet beperkt lijkt te zijn tot de technische sector: volgens a vacature uitgegeven door het bedrijf, in feite de titel is geen actie-RPG (zoals verwacht), maar gewoon een actie.

De aankondiging vraagt ​​expliciet om een ​​kandidaat die in staat is om "daag de wereld uit met een nieuwe Final Fantasy-actie“: We hadden zeker geen RPG zoals de originele titel verwacht, maar iets meer als Final Fantasy XV. Blijkbaar zal het zeker ook niet zo zijn sommige RPG-elementen blijven nog steeds de basis van het spel.

In afwachting van meer informatie en misschien iets op video te zien, moeten we beginnen te wennen aan het idee van a Final Fantasy VII remake volledig revolutionair.