De remake van Resident Evil 2 Het was ongetwijfeld een van de grootste en meest goed ontvangen verrassingen die naar voren kwam uit de Sony-presentatie op E3. Na zijn terug als een bordspelIn feite Resident Evil 2 keert in januari terug naar het podium 2019, met een speciale remake. Capcom heeft grote ambities voor deze remake en beschouwt het als een van de echte werkpaarden om in de 2018 te implementeren - maar de ontwikkelaars zullen hier niet stoppen. De mogelijkheid dat andere remakes volgen, is nu concreet.

Om het te verklaren is het Capcom zelf, dat de keuze omschrijft als een "beleid van hergebruik van onze bibliotheek van intellectuele eigendom". Het is niet duidelijk of Capcom al specifieke titels in gedachten heeft, maar het archief waartoe ze toegang hebben is ongetwijfeld enorm en de keuze om het prestige van oude franchises te herstellen lijkt solide vanuit een commercieel oogpunt, en ook zeer interessant voor de spelers . Om alles nog veelbelovend te maken, is er de kwaliteit van Resident Evil 2: voor zover je kunt beoordelen aan de hand van het materiaal dat momenteel beschikbaar is, lijkt de game echt indrukwekkend. Dit zijn er een paar prachtige screenshots die de remake en het origineel vergelijken. En als je echt je mond wilt laten drinken, zijn hier vijf minuten aan gameplay:

Reacties

antwoorden