In het begin was dit PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, toen werd het Fortnite, in de toekomst zal het waarschijnlijk FIFA 19. Het leek een grap, en het was inderdaad, als de dagen toen de twee schutters waren aan het begin van hun ongelooflijke succes en, ironisch genoeg, we speculeerden als alle video game die dag zou worden omgezet in een strijd tegen royale.

Deze omvatten FIFA, maar we hadden nooit echt verwacht dat de volgende titel in de serie zou hebben een manier waarop iemand zijn tegenstanders moet elimineren.

Geen tacklestijl FIFA '98 naar de keeper resulterend in een rode kaart, in dit geval spreken we van een echte modus, genaamd'Sopravvivenza", Waarin een eenvoudig spel wordt betwist bij elk doelpunt verliest een lid van zijn team onmiddellijktotdat een van hen volledig is geëlimineerd.

Om het te ontdekken was een Franse site, die hij via meldde een tweet het menu waarin u deze modus kunt kiezen, en dit zou worden bevestigd door een Duits tijdschrift. Zoiets was al aanwezig in de geliefde FIFA Street, maar als je hem in een gewoon voetbalspel ziet, blijft hij echt verbaasd staan.

Er is nog geen officiële, maar nu zijn we klaar om het andere team te decimeren met schoten van doelen in de overlevingsmodus van FIFA 19, die de titel van transformeert EA in een echte Battle Royale.