Jay Pinkerton, schrijver van Portal 2, Team Fortress 2 en de serie Left 4 Dead, hij is terug om voor te werken Klep.

Pinkerton verliet het bedrijf vorig jaar juni voor onbepaalde redenen. Het was gewoon een van de vier schrijvers die in de afgelopen jaren 2, had Valve verlaten: Half-Life schrijver Marc Laidlaw, in januari 2016 had verlaten, terwijl Eric Wolpaw en Chet Faliszek aan het begin van 2017 had verlaten.

Het is niet duidelijk waarom Pinkerton opnieuw door het bedrijf werd ingehuurd. Het raadplegen van de Valve-site, op de pagina gewijd aan het personeel, Pinkerton bevindt zich nu in de categorie 'Andere experts' in plaats van te worden vermeld als 'Schrijver'.

Gevraagd door PC Gamer hierover, Pinkerton heeft eenvoudig zijn terugkeer bevestigd.

Dit nieuws zal met één worden gecombineerd verklaring van Gabe Newell een paar maanden geleden, wat hij had verwacht de terugkeer naar de productie van games door zijn bedrijf.

Mogelijk dat de klep zich voorbereidt om wat te ontwikkelen derde hoofdstuk in een niet al te verre toekomst?