Na de aankomst van Crash N. Sane Trilogy op Nintendo Switchin de toekomst zou ook de paarse kleine draak kunnen raken Spyro Reignited Trilogy. Hoewel de laatste alleen werd aangekondigd voor PlayStation 4 en Xbox One, hebben sommige aanwijzingen in de loop van de maand herhaaldelijk een versie van de game voor de hybride console genoemd, nu zelfs op Officiële site.

Als een paar maanden geleden in feite de officiële site van Nintendo UK was om in hun lijst Spyro Reignited Trilogy te verschijnen, voor een paar uur zelfs Activision's website mag een pre-order plaatsen voor Nintendo Switch, naast de al aangekondigde edities.

Zoals je ziet, wordt Nintendo Switch twee keer vermeld, waardoor het duidelijk wordt hoe alles was het resultaat van een fout en een onoplettendheid, zo erg zelfs dat het ding op dit moment is gecorrigeerd en je de game alleen op Xbox One en PlayStation 4 kunt boeken.

Dat het nu tijd is om officieel aan te kondigen Spyro Reignited Trilogy ook voor Nintendo Switch?