blijkbaar Nintendo hij begon met marketing Stap over voor slechts met ten minste een van de beveiligingsdreigingen van de chip Nvidia Tegra opgelost.

Dit is een update van een hardware exploit identificeerbaar gedetecteerd in april, waardoor hackers om toegang tot het systeem waardoor bezorgdheid over de piraterij van auteursrechtelijk beschermde games op de console te krijgen.

Het rapport is afkomstig van de Nintendo Switch-hacker SciresM, die onlangs waarschuwde voor downloads van illegale games, onderstrepend Nintendo's harde lijn tegen dergelijke illegale downloads. Eigenlijk vindt het bedrijf het niet erg om de consoles permanent te verbieden met software die illegaal gekopieerd is door het Nintendo-netwerk.

SciresM schrijft dat sommige Switches die momenteel in de schappen liggen, niet kwetsbaar zijn voor het gebruik van de beroemde Fusée Gelée-hardware en vermoeden dat Nintendo het iPatch-systeem op de Nvidia Tegra-chip van de Switch gebruikt om een ​​nieuwe beveiligingscode in de opstart-ROM te plaatsen, waardoor de mogelijkheid om de USB-herstelfout te krijgen waartoe hackers eerder toegang hadden gehad.

Hij vervolgt dat de oude 4.1.0-firmware nog steeds vatbaar is voor een ongekende functie die hij zelf heeft ontwikkeld (die deja vu definieert).

Blijkbaar werden sommige van de nieuwe eenheden geleverd met de vorige 4.1.0-versie van de interface, waardoor veel schakelaars kwetsbaar zijn voor hacking met behulp van deze fout zolang ze niet zijn bijgewerkt naar de 5.x-versie van de interface.