Tijdens de conferentie E3 di Bethesda dit jaar maakte de redacteur van The Elder Scrolls een grap over de veelvuldigheid van porten van The Elder Scrolls V: Skyrim dat lijkt elk jaar te worden aangekondigd.

Sinds de release in de 2011 heeft Skyrim een ​​Legendarische editie ontvangen, een speciale editie voor PlayStation 4 en Xbox One, een VR-versie, een poort voor Switch en zelfs een voor Amazon Alexa. Bethesda heeft een reputatie voor Skyrim re-releases, gemaakt voor een zeer goede reden: ze verkopen goed.

"Zelfs nu, het aantal mensen dat Skyrim zeven jaar later speelt; miljoenen mensen spelen elke maand die wedstrijd, "vertelde Todd Howard Geoff Keighley tijdens een interview GameLab in Barcelona.

"Dat is waarom we het blijven vrijgeven," voegde Howard eraan toe. "Als je wilt dat we stoppen met vrijgeven, stop dan met kopen."

Reacties

antwoorden