Dat van Moordenaars gelofte is nu een decennium lang verhaal en in de loop der jaren zijn er veel fans geweest die de nieuwe hoofdstukken na verloop van tijd niet meer waarderen. Na een aantal titels niet echt spannend, echter, de weg ondernomen met Origins lijkt te zijn gewaardeerd, maar Assassin's Creed Odyssey zal proberen om verder te verbeteren.

Scott Phillips, game director van het spel, tijdens een interview met GamingBolt heeft dat inderdaad verklaard missies in Odyssey zullen veel gevarieerder en interactiever zijn, zowel voor de gamingwereld als voor de NPC's:

We hebben in dit opzicht grote verbeteringen aangebracht en gefocust op de keuzes, spelers meer opties gegeven om de missies te voltooien, interactie met de NPC's en acties met hun karakter uit te voeren.

Dit mede dankzij de mogelijkheid om voor de eerste keer in de geschiedenis van de serie te kiezen met wie je wilt spelen. Dit zal een heel andere ervaring mogelijk maken: er is veel meer interactie en dynamiek, zowel voor de spelwereld als voor de personages. En de gameplay zal ook profiteren.

De beloften en premissen lijken uitstekend, we hopen echt dat Assassin's Creed Odyssey is aan de verwachtingen dat het softwarehuis de laatste maanden steeds meer voedt.

Reacties

antwoorden