Monster Hunter World Het was een groot succes voor Capcom. Het laatste hoofdstuk van de langlopende serie is verkocht 8 miljoenen exemplaren sinds de release in januari, waardoor het de bestverkopende game in de geschiedenis van het bedrijf is. Hoewel veel van dat succes werd toegeschreven aan het feit dat de serie uiteindelijk terugkeerde naar de andere consoles behalve die van Nintendo, nam Capcom ook de beslissing om Monster Hunter World naar de pc te brengen.

Vandaag heeft Capcom aangekondigd dat Monster Hunter World op pc zal worden uitgebracht 9 augustus. In tegenstelling tot veel pc-dragers, kost Monster Hunter World 60 euro's. Een deluxe versie van 70 euro is ook beschikbaar. De pc-versie biedt ondersteuning voor 4K, een reeks nieuwe grafische instellingen en ondersteuning voor controllers.

Reacties

antwoorden