We weten echt heel weinig over Cyberpunk 2077 maar het weinige dat we weten, gecombineerd met de verklaringen van de ontwikkelaars, kan de hype rond het spel alleen maar meer en meer voeden CD Projekt RED.

De officiële pagina op Facebook, reageren op een gebruiker die het allemaal heeft gemeld Reddit, heeft ook andere informatie over het spel gecommuniceerd; hoewel ze niet veel meer zeggen dan wat we al weten, maakt het nog steeds het idee van hoeveel vrijheid van handelen staat Cyberpunk 2077 toe aan spelers:

De vijanden zullen niet altijd weten waar de speler is. Dit ding kan in je voordeel worden gebruikt om ze te verrassen, ze te elimineren met wapens, vallen of het virus te verspreiden. Een aanvalsplan hebben is erg belangrijk, maar ook perfect functioneren.

We willen spelers niet dwingen acties uit te voeren die door ons zijn vastgesteld, dus er is geen specifieke stijl van spelen en vechten; de spelers zijn vrij om de oplossing aan te nemen waarvan zij denken dat die op dat moment beter is.

Je kunt schietpartijen door de muren veroorzaken dankzij de mogelijkheid om kogels om de hoeken te buigen, maar ook een meer stealth-benadering wordt goed beloond.

De demo van Cyberpunk 2077 de E3 2018 liep heel goed op 1080p en het was maar één Alpha-versie; we kijken er echt naar uit om meer te zien.