Reggie Fils-Aimé heeft een kleine uitgebracht update over Metroid Prime 4 tijdens een interview met Game Informer tijdens de E3 van dit jaar. Ondanks de afwezigheid van de titel, veel verwacht na de teaser van vorig jaar, zei de president van Nintendo of America dat de ontwikkeling van de titel maakt gestage vorderingen.

"Vorig jaar was het cruciaal voor ons om Metroid-fans te vertellen dat er een nieuwe Metroid Prime-ervaring in ontwikkeling was toen we Metroid: Samus Returns voor 3DS lieten zien. We wilden niet dat fans zeiden 'heb je net een nieuwe console gelanceerd, wanneer komt een Metroid op dit platform?Dus we zeiden dat het zou komen. Dit jaar, met zoveel games die daadwerkelijk startten tussen nu en de eerste helft van volgend jaar, wilden we ons concentreren op die games. Wees gerust, Metroid Prime 4 is nog in ontwikkeling en verloopt voorspoedig. "

Tijdens hetzelfde gesprek met Game Informer, Reggie werd ondervraagd over de mogelijkheid van een mini Nintendo 64, en antwoordde:

"Kijk, we weten dat onze fans dol zijn op onze oude producten. Wij werken al 40 jaar in deze business en weten dat we veel producten hebben om onze consumenten te verrassen. We zijn ons ervan bewust, dus blijf contact houden. De focus ligt nu op het toestaan ​​van consumenten die willen dat de NES Classic een tweede kans krijgt om het te kopen. Ik denk dat het heel goed zal zijn tijdens de vakantie. "

Reacties

antwoorden