In de 2019 komt de film van Sonic the Hedgehog, het beroemde SEGA-pictogram dat in de loop van de jaren ups en downs heeft gezien met zijn titels. We kennen deze speelfilm niet zoals het zal zijn, zo niet dan zal die een gemengde techniek gebruiken tussen computergraphics, motion capture en acteurs in het vlees, maar het nieuws van vandaag kan wat hoop wekken.

Volgens Variety, The Hollywood Reporter en Deadline, Jim Carrey hij zou onderhandelen en we zouden het bijna met je eens zijn voor het deel van Dr. Eggman, de kwade vijand van Sonic.

We weten niet of de acteur beroemd is geworden door prominente rollen in films als The Mask, Ace Ventura en Truman Show, alleen zijn gezicht zal lenen voor de motion capture of dat hij in het vlees zal spelen, maar dit zou nog steeds een goede nieuwe inzending zijn in de cast van de film, die hij momenteel ziet Tim Miller (Deadpool) geregisseerd en James Marsden (Westworld) e Tika Sumpter (Ride Along, Southside With You) tussen de bevestigde acteurs.

In afwachting van meer informatie, kunnen we alleen blij zijn met de waarschijnlijke aankomst van een van de grootste acteurs die zou kunnen worden uitgebracht, misschien de film van Sonic the Hedgehog zou ons wat voldoening kunnen geven.